ویزای آذربایجان | بلاگ

ویزای آذربایجان

تعرفه تبلیغات در سایت

ویزای الکترونیکی آذربایجان یا همان آسان ویزا که چند وقتی است از طرف دولت آذربایجان جهت هر چه سریع تر انجام شدن صدور ویزا اجرا گردیده، سامانه ی آنلاین درخواست ویزا است. توریست ها میتوانند با مراجعه به آن فقط با اسکن صفحه اول پاسپورت برای صدور ویزای خود اقدام کنند، این ویزای الکترونیکی آذربایجان در مدت 3 روز تا یک هفته صادر میشود که اعتبار آن هیچ تفاوتی با ویزای لیبل ندارد، مدت اعتبار اقامت در آذربایجان با ویزای آذربایجان الکترونیکی یک ماه یا 30 روز است، باکو گشت ویزای الکترونیکی باکو را در کمترین زمان ممکن برای شما تهیه می کند برای سفارش کافیست در تلگرام برای ما پیغام بگذارید

اخذ ویزای آذربایجان به جز الکترونیکی یک نوع رایج دیگر هم دارد که توسط کنسولگری و سفارت آذربایجان در کشور توریست صادر میشود. برای ایرانیان این ویزا در کنسولگری آذربایجان در تبریز، و اداره اقامت آذربایجان در باکو قابل صدور است. مدت زمان اخذ این نوع ویزا بین 7 تا 10 روز  متغیر است. همانطور که گفته شد تفاوتی بین ویزای الکترونیکی آذربایجان و ویزای که توسط کنسولگری و مراجعه حضوری صادر میشود ندارد. برای اخذ ویزای لیبل آذربایجان اصل پاسپورت با دارا بودن 6 ماه اعتبار و یک قطعه عکس 3.4 تمام رخ رنگی نیاز است، مدت زمان اقامت ویزای توریستی نیز با ویزای لیبل همان 30 روز است

...
نویسنده : مبنا بازدید : 1 تاريخ : شنبه 19 اسفند 1396 ساعت: 11:56

کشور آذربایجان و به ویژه شهر باکو از جمله مقصدهای مورد علاقه شهروندان ایرانی برای گذران تعطیلات است و طبق قانون کلیه گردشگران باید پیش از سفر برای دریافت روادید از طریق سفارت یا کنسولگری‌های این کشور اقدام کنند.

سالانه تعداد بسیاری از شهروندان ایرانی به ویژه در ایام تعطیلات برای سفر به کشور آذربایجان به صورت شخصی (مراجعه حضوری یا آنلاین) یا از طریق آژانس‌های مسافرتی اقدام به دریافت روادید می‌کنند. البته این درخواست‌ها محدود به ویزای توریستی نبوده و تعدادی نیز مربوط به ویزای تجاری، ترانزیت و... است.

انواع روادید آذربایجان و مدت صدور آن‌ها

برای اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت که قصد سفر به جمهوری آذربایجان را دارند ۲ نوع ویزا صادر می‌شود. شرایط صدور هر یک از آن‌‌ها از ویزاها به شرح ذیل است؛

ویزای عادی

مدت اعتبار این نوع ویزا برای یک بار ورود و خروج ۹۰ روز از تاریخ صدور است. چنانچه هدف اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت از سفر به جمهوری آذربایجان یکی از موارد زیر باشد، ویزا از نوع عادی برای آنان صادر خواهد شد:

تجارت  علمی و آموزشی اشتغال گردشگری فرهنگ و ورزش اهداف انسان‌دوستانه دیدار با بستگان درمان

البته ویزای عادی صرف نظر از نوع آن به به دو صورت صادر می‌شود:

ویزای یکبار ورود: صاحبان این ویزا در طول مدت فوق تنها یک بار می‌توانند به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

ویزای کثیرالورود: مدت اعتبار این نوع ویزا از زمان صدور حداکثر تا ۲ سال است. صاحبان این ویزا می‌توانند در طول مدت اعتبار آن به دفعات به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

نکته: مدت اقامتی که در ویزای آذربایجان درج شده تنها در طول دوره اعتبار ویزا قابل استفاده است و چنانچه در این دوره استفاده‌ای از آن نشود، ویزا از درجه اعتبار ساقط می‌شود. همچنین، این ویزا را می‌توان به شکل لیبل (مراجعه حضوری به سفارت) یا آنلاین (آسان ویزا) دریافت کرد. برای افرادی که در چارچوب مأموریت‌های رسمی دولتی به جمهوری آذربایجان سفر می‌کنند، ویزای ورود دیپلماتیک و یا خدمت صادر می‌شود.

ویزای ترانزیت یک/ دو بار ورود

این نوع ویزا برای اتباع خارجی صادر می‌شود که برای رسیدن به کشوری ثالث قصد عبور از اراضی جمهوری آذربایجان را دارند. مدت اعتبار ویزای ترانزیت از تاریخ صدور حداکثر تا ۳۰ روز و مدت مجاز اقامت در کشور حداکثر تا ۵ روز تعیین می‌شود. مدت اعتبار و اقامت ویزای ترانزیت با در نظر داشتن نوع وسیله نقلیه اعم از زمینی، هوایی، دریایی، ریلی و سایر وسایل نقلیه و مسیر مورد استفاده در عبور از کشور و زمان مورد نیاز برای طی آن مسیر تعیین خواهد شد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای آذربایجان

مطابق ماده ۳۶ قانون مهاجرت جمهوری آذربایجان، ارائه مدارک زیر برای دریافت روادید سفر الزامی است:

۱) فرم پرشده تقاضای ویزا، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی

۲) اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار یا مدرک عبور از مرز و کپی از صفحه‌های اصلی آن‌ها (گذرنامه کلیه متقاضیان در هنگام ارائه درخواست باید دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه باشد، زیرا در غیر این صورت تضمینی برای صدور روادید وجود ندارد).

۳) دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه سفید

۴) کپی گواهی بیمه پزشکی (در صورتی که طرف دعوت‌‌کننده انجام معالجات پزشکی را به عهده نگرفته باشد)

۵) فیش واریزی هزینه صدور ویزا

۶) فرم پرشده دعوت از اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی و یا کپی گواهی ثبت دولتی (برای سازمانهای غیردولتی)، و یا مدرکی که هدف از سفر را ثابت کند. (برای ویزاهای ترانزیت، گردشگری و سفرهای رسمی و انفرادی،‌ نیازی به ارائه این مدارک وجود ندارد).

۷) صدور ویزا برای اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت که کمتر از ۱۸ سال سن داشته ولی با گذرنامه جداگانه و بدون همراهی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها سفر می‌کنند، منوط به ارائه کپی گواهی تولد، همچنین کپی اجازه رسمی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها و مدارک شناسایی است و کلیه این مدارک باید به تایید دفتر اسناد رسمی رسیده باشد.

هزینه صدور انواع ویزای آذربایجان

بهای ویزای آذربایجان با توجه به کشور محل اقامت و نیز مدت اقامت در خاک آذربایجان متغیر است. در حال حاضر، هزینه صدور ویزا توسط سفارت برای شهروندان ایرانی برای ویزاهای ترانزیت و یک بار ورود ۲۰ دلار و برای ویزاهای چند بار ورود ۳۵۰ دلار است.

دولت آذربایجان ضمن صدور ویزای شهروندان خارجی در سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های خود در خاک کشورهای دیگر به صورت حضوری، از دهم ژانویه سال ۲۰۱۷ اقدام به صدور ویزای آنلاین از طریق سیستم آسان ویزا (ASAN Visa) کرده است. در این رابطه، جمهوری اسلامی ایران نیز در فهرست کشورهایی قرار دارد که به اتباع آن‌ها ویزای الکترونیکی داده می‌شود. برای تهیه این ویزا کافی است تا ابتدا اسکن گذرنامه (دارای اعتبار حداقل شش ماهه) را تهیه کرده و به وب‌سایت آسان ویزا مراجعه و ثبت‌نام کنید. امکان پرداخت هزینه ویزا (۲۴ دلار) به صورت آنلاین میسر است. این ویزا در مدت یک تا سه روز کاری صادر می‌شود و تا مدت ۹۰ روز اعتبار دارد؛ البته دارندگان این ویزا مانند ویزای لیبل عادی نمی‌توانند بیشتر از سی روز در خاک آذربایجان اقامت داشته باشند.

...
نویسنده : مبنا بازدید : 1 تاريخ : شنبه 19 اسفند 1396 ساعت: 11:56